mandag 11. januar 2010

Mitt eksbad:)

....eller: badet i det forrige huset mitt.
Her pusset jeg opp hele badet.....utvidet det pitte litt, gjorde om planløsningen, la fliser, satte opp panel, satt inn en ekstra dør og lagde baderomsinnredningen. Et lite Miss-handy-prosjekt, altså:)

Siden veggen bak det innebygde toalettet ble "ødelagt" likevel, lagde jeg innebygde skap på den veggen.....rommet bakenfor var bare bod likevel, så det gjorde ikke noe om jeg stjal litt areal derfra...Jeg brukte noen av skapene fra den gamle baderomsinnredningen og noen nye skap. Dørene er fra Ikea. Tapeten fra Designers Guide.

Dusjnisjen er jeg litt stolt av. Her brukte jeg en vanlig dusjbue til hjørne, som jeg plasserte midt på veggen isteden. Endel tenke-arbeid, men jeg ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Det ble knallstilig! Savner den kule dusjen. Føltes som å stå inne i en kapsel:)

Benkeplaten på baderomsinnredningen er en benkeplate i bøk fra Ikea, beiset i en beis tilnærmet lik den på skapdørene.
Speilet over vasken lagde jeg ramme til selv, og det også ble beiset og lakket.

Som alle sikkert skjønner, så var ikke dette noe dyrt prosjekt. Tror hele badet kom på ca 20000 alt i alt. Jeg gjør nesten alt selv, og prøver å finne løsninger som ikke er så dyre, men som jeg kan trives med:)

Litt lite stæsj og sånn....kom aldri så langt før det var for seint:)NIB har en utfordring gående om baderom:

http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

2 kommentarer:

  1. OiOiOI, så flott bad må man lete lenge etter!! Og enda kulere at du har fiksa det selv :D nydelig.

    SvarSlett
  2. Heia Siv!!! ser badet ditt ligger på NIB.. helt konge:) skiller seg ut fre mengden og helt klart stiligst!!! så dette blir spennende:)

    SvarSlett