tirsdag 29. desember 2009

Vår lille busk

Vi liker små, koselige juletrær her i vår lille familie. I år var vi heldig å få tak i en søt liten gran. Veldig søtt!! ca en og en halv meter høyt, og myke nåler.
Ellers er jeg jo veldig glad i furu, da....av en eller annen grunn...:) Kan egentlig ikke skjønne hvorfor, for jeg er oppvokst med gran. Men bestemor og bestefar hadde alltid furu, så kanskje det er derfor...
Pappa hadde noen gamle, ikke så veldig fine, gull-kuler som jeg skulle stæje litt for ham....men som dere ser, endte de på treet her hos oss isteden:) Ifjor lagde vi en hel haug med fine kuler , men de var søkk borte iår (ligger vel i en kasse i garasjen), så i år ble det nesten bare kjøpekuler på treet....
.....og høyt i toppen sitter denne dompapen og holder utkikk.
Stjerne har vi ikke. Jeg vil lage meg en engel til toppen en eller annen gang.....så hvis noen har noen lure ideer til en fin engel, hadde jeg blitt veldig glad:)
Håper alle har en koselig romjul:)

2 kommentarer:

  1. Så lurt å pimpe julekulene på den måten!! det ble jo kjempe fint. Små trær er de koseligste spørr du meg.

    SvarSlett
  2. Takk for besøk inne hos meg:) Tok turen innom for å lurkikke hos deg og synes du er herlig tøff i fargevalg. Hjemme hos meg går det veldig i brunt/hvitt noe som egentlig er veldig kjedelig. Du har gjennomført stilen og du gjør det i tillegg veldig lekent. Godt nyttår:)

    SvarSlett