søndag 6. desember 2009

Den første ranglen

Dette er Sondres første rangle....det lyser hjemmelaget av den.
Fort gjort å lage, og fargerik og fin:)
Han liker den godt allerede! Ligger og snakker og skravler med den....tror det er fargene han er så fornøyd med.


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar! Jeg har kikket litt rundt i bloggen din og her var det masse fint å se!! Den turkise skjenken falt virkelig i smak :) Hva heter fargen?

  Ha en fin førjuls-tid!!
  Klem Miss Monday :)

  SvarSlett
 2. Nei nei, for all del - jeg må ikke "godkjenne" noe som helst. Kanskje det du tenker på er det som står overst på høyre side, at hvis man bruker bildene mine som pynt på bloggen vil jeg gjerne at man linker tilbake til min blogg så flere kan finne bildene og ha glede av dem. Du må selvsagt legge ut dine små kunstverk så mye du orker på bloggen din, det er bare gøy! Gleder meg til å se. :) Ranglen din kommer også helt sikkert til å falle i smak hos den lille. Gøy å lage ting selv!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar på pepperkakehuset mitt. Og ditt som har rast sammen da. Sånn kan det gå. Jaja. Det finnes jo så mye annet fint å pynte med til jul.

  Den skranglen var jo søt og enkel. En god idé ;). Jeg har nemlig en liten niese på 4,5 mnd som liker rangler for tiden. En tanterangle med fine farger. Det skal det bli. Takk for tips ;).

  SvarSlett