torsdag 1. april 2010

Puslerier ute:)

Vi fikk oss litt oppryddings-tid på terrassen idag. Siden jeg gikk rundt med stor mage i høst, fikk jeg ikke ryddet skikkelig opp i potter og krukker på terrassen før vinteren. Heldigvis fikk jeg masse ryddehjelp av mamma, da:)
Jammen er det jo liv i noen av krukkene! Så nå klippet jeg bort alt gammelt og vissent.....så får jeg se hva som kommer opp etterhvert.
Inne i vinduene spirer stemoren det for fullt!:) Gleder meg virkelig til å plante de ut!
Sondre var med og "hjalp til" idag..... i en LITT improvisert utestol:)
Etterpå fikk vi oss en fin tur i vogna. Og nå i kveld har jeg fått forkultivert litt til. Nå er blomkarsen i boks!!
Ønsker alle en kjempefin påske!!:)

6 kommentarer:

 1. Åå, så deilig å kunne begynne å stelle ute! Her bare regner og regner det, så det blir mest inneaktiviteter her gitt. I fjord måtte jeg ta alle jordbærplantene mine over i krukker, fordi de fæle mordersneglene overtok hagen her. Det er litt trist, for de trivdes ikke særlig i krukkene, så i år er nok første året jeg ikke har et jordbærbed å ta et røsk i nå når det blir mildere. Herlig liten gutt du har da.:)Kos dere i påsken!

  SvarSlett
 2. Herlig med litt vårstemning!! Så søt og stor Sondre har blitt:) God påske videre! Stor klem...

  SvarSlett
 3. For en herlig vårstemning!!!! Våren er en helt fantastisk tid!! Å ser de grønne spirene komme opp av jorden gir en helt spesiell stemning.
  Takk for koselig melding i min blogg, du spurte om det var et kjøkkenskap. Ja det er det, og jeg er kjempeglad i den fargen, det har vært slik i tre år. Det er lenge til å være meg når det gjelder fager.
  Kjempefin og fargerik blogg du har, liker utrolig godt "skogen" din.

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har med mange nydelige farger som jeg liker godt.
  Jeg har også vært ute i hagen i dag og det er fantastisk med vårstemning.. jeg blir så utrolig glad og inspirert. Har mange hageprosjekter allerede. Håper jeg får gjennomført noe!

  SvarSlett
 5. vårfeeling ♥
  sånn barnestol har faktisk lille Linus også,dog i rødt-liker den godt!

  -Lisa ♥

  SvarSlett
 6. hihi akkurat samme stol som Marihøna, brun og gul :) ja det er "gamle" baderomshyller jeg har brukt på barnerommet, bortsett fra at de er helt nye ;) kjøpt på en butikk som heter Ergo cash & carry.. eller noe i den duren :)

  SvarSlett