mandag 5. april 2010

I love my nude Billy!!
Jeg hadde 2 KJEDELIGE billy-hyller stående "til lagring" i gangen. De stod bare i veien og samlet rot (...som det er nok av her i huset:) Billy-hyller er ikke helt min smak! Veldig praktiske er de, så praktisk at de mangler helt sjel!
Så egentlig var jeg på vei til å kvitte meg med dem. Så foreslo Anette, som er den beste venninne man kan ha, at jeg kunne jo bare bruke dem til skohylle....siden jeg trengte det.

Ene hyllen ble malt med Nude DY154, fargen som Frk.Mayas Loft blandet for Kulør.
Noen av hylleplatene ble kledd med hvit og rødrutete folie, mens de grønne hyllene med hvite polkadotter er voksduk fra Stoff og Stil, festet til hyllen med Tack-it.
Enkelt og fargerikt:)
Too much vil nok endel mene.....men akkurat passe til meg:)
Hvis hyllen blir værende i gangen, er det mulig jeg kommer til å bygge den om litt....tror det hadde gjort seg med bein under isteden for sokkel.....

På veggen rundt henger barnetegninger som Simon tegnet når han var mindre. Jeg har ikke vært så veldig flink til å henge opp sånn kunst tidligere, men nå vil jeg skjerpe meg på det feltet:) De er jo så fantasifulle og fargerike!
Jeg kommer nok til å lage et gang-inlegg om ikke så altfor lenge, håper jeg:)
Men først må plates litt rundt ytterdøren, og så må hele gangen listes....gleder meg til den jobben, ja...:(

Ha en strålende kveld!:)

15 kommentarer:

 1. Billy ble skikkelig fin! Alltid gøy å se Ikea-hacking:)

  SvarSlett
 2. Det var en bra pimpa Billy! Gjorde seg virkelig med mailng og farget papir. Synes ikke det ble too much jeg, men kanskje jeg ikke er den rette til å si noe på det hihi:D Moro å blande mønster og farger:) Og kjempemoro å se Nude brukt på et møbel, hihi:D Jeg blir faktisk mer og mer glad i den fargen selv jeg. Jeg så inne hos Fryd+Design at hun haddde en spisestol i omentrent samme farge. Stolen er lik de vi har også, så jeg leker litt med tanken på å male en av de.
  Håper du har hatt en fin påske!

  Maya

  SvarSlett
 3. Så lurt å bruke hyllen til skohylle! Kjempe god ide`!! Fargerik og fin ble skoplatene også. Skoplass kan man aldri få nok av;) Sku hatt en slik halvparten så brei til min egen gang...

  Klem, Hilde

  SvarSlett
 4. For en fin gang, dere utnytter plassen ser jeg!!! Var skikkelig stilig, med bilder og slikt og en egen knagg til skjerf. Billy'en ble jo rå flott slik og der!

  SvarSlett
 5. Ikke "too much" i det hele tatt! En kjempetøff gang du har:)

  SvarSlett
 6. Den ble jo knall stilig :) me like :D

  SvarSlett
 7. Så tøff Billy ble! Denne likte eg :)

  SvarSlett
 8. Helt suveren den Billy-hylla. Og igjen må jeg bare si at hjemmet ditt er helt råtøft. Og du, its never too much :-)

  SvarSlett
 9. Tack för tips, nu ett skal rusa Leta Billy rekord på Loppis! Känner jag mig sminkad Själv i behov av en större skohylla .. vi Känner jag mig sminkad ju 8 stycken i Familjen så det finns en hel del skor =)
  Alla typer av rygg Titta på OCH har blivit Så den är! =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvarSlett
 10. Hmm verkar som det blir konstigt det man skriver på svenska och sen lägger in..hmm..

  Inte ens i närheten utav det jag skrev..

  Kraaaam
  Sanna

  SvarSlett
 11. Hei hei!!

  Dette ble knall-fint! Ikke 'too much' i det hele tatt. Jeg kjenner at jeg ble inspirert til å male mine egne Billy hyller. Det er bare det at jeg har fire av de... 4 høye hyller, sånne som går helt opp i taket, og en av de har glassdør. Og så har vi et Billy skap ved siden av. Orker jeg å male alt det??? Vil så gjerne, men for en jobb.
  Alt det fine rundt hyllen din var så fint også. Voksduk er jo så fint og fargerikt, og på Stoff&Stil har de så mange fine og ganske billig.
  Ser at du har plantet også. Så flink du er. Dessverre har jeg ikke grønne fingre...

  Ha en superfin kveld!
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 12. åååååå- digg digg digg!!!!!

  Så flink du er:-)

  klemmer

  SvarSlett
 13. Ein fantastisk fargerik og herleg blogg du har!

  Billy-hylla di vart utruleg fin!
  Ikkje for mykje etter min smak.:)

  Kristin

  SvarSlett
 14. flott blogg - og billyhylle ble kjempefin. Du som er så kreativ bør legge ut litt produkter på http://uniqueide.no :) God helg

  SvarSlett