tirsdag 16. mars 2010

Fake-tavle og litt mer


Tavlemalingen ligger langt nede i garasjen ett eller annet sted, og jeg MÅTTE ha en tavle....:) Da var det litt greit med en "fake-tavle". Det dekker iallefall behovet mitt en stund:)....helt til jeg vil forandre på skriften. Kanskje når ikke alt er så "happy" lenger..hehe:)Tok bare en vanlig svart papp-plate og klistret på en fin loppe-ramme. Fint og fort gjort! Simon har selvfølgelig vært bortpå med fingrene sine....han måtte sjekke om det ikke var som en ordentlig tavle.
Hyllene fant jeg i boden når jeg flyttet inn. Malte og tapetserte ifjor....men ble ikke helt fornøyd med tapetvalget. Så nå festet jeg gavepapir fra Nille (froskene) i den ene, og fra Europris i den andre. Og nå ble jeg MYE mer fornøyd:)
Papegøyen i den gule hyllen kommer fra et av fjorårets loppiser.
Fikk også plantet litt primula og påskeliljer i kakeboksen som jeg er så glad i...:)

8 kommentarer:

 1. Heihei
  Boksene med gavepapir var bare skikkelig kule, eelsket spesielt blomstergull:)

  SvarSlett
 2. Er enig med Idyll boksene ble kjempe stilige, og liker ideen med å bare bruke gavepapir. Og så smart med den svarte pappbiten da, så lenge man ikke vil skifte ord. Hehe. Men så er jo happy et ord som passer alltid i grunn :-)

  SvarSlett
 3. Så skjønne hyller! Digger papiret på begge!! :D

  SvarSlett
 4. Kjære pære så mye nydelig det var her inne!! LOVE EVERYTHING!!! masse gult og gøyt:-) hihi, her vil jeg gjerne følge med ja;-) Og nydelig tapet med skog, skal kjøpe noe lignende til soverommet;-)

  Ha en super kveld, og jeg gleder meg til å se flere innlegg her:-)

  SvarSlett
 5. Hei igjen.
  Jo den pip-tapeten har jeg bestilt på Nordsjø fargehandel på Sorta. Vet ikke hvor du bor, men om det ikke er i nærheten, så vet jeg at tante brun har den, og de kan sikkert sende om du spør;-). www.tantebruun.no Der kan du hvertfall se et godt utvalg i bilder:-)

  SvarSlett
 6. Den fake tavlen din var enormt kul! Så lurt!! Sikkert greit å bytte papp også når du får lyst til å annonsere noe annet, men 'happy' virker som en god besktivelse på deg :-)

  Ha en fortreffelig fredagskveld og god helg!!

  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 7. Tusen takk for gode tips inne hos meg : ) Jeg har vurdert om trappe trinnene skal males eller bare lakkes i en litt mørkere farge....tror du ikke det kan bli fint med hvit trapp og mørke trinn? Grått hørtes og flott ut....åååå så mange muligheter....
  Masse fint du har ordnet her inne : )
  Ha en flott ny uke
  klem

  SvarSlett
 8. Vad fint med alla färger och mönster!

  SvarSlett