tirsdag 2. februar 2010

Mens jeg venter på skogen......kommer noen detaljbilder fra stuen min.
Den begynner så smått å få den formen som jeg vil den skal ha nå.
......Nå venter jeg så spent her på skogen min!! Fikk endelig summet meg til å bestillle denne flotte tapeten til en "problem-vegg" her i stuen. Har alltid ønsket meg en sånn tapet, men ikke før nå har jeg funnet den perfekte plassen til den...:)
Tror det blir helt konge med en sånn lysende, herlig skog i stuen!
Herlig, herlig!! Som jeg gleder meg!
...til den er oppe, vel å merke....for det blir vel endel *##*¤"*!!! når jeg skal klistre den opp, tenker jeg....
So happy:)
7 kommentarer:

 1. Sukk, fantastisk, til å med sol gjennom trærne! :D

  SvarSlett
 2. Så gøy. Kan tro du er spent ja, både på jobben og for å beundre den når den er oppe. Gøy gøy! Den er jo så pen.

  SvarSlett
 3. Ja det finnes flere varianter av skog, og mange av dem er mørke, men denne er det nærmeste perfekt skog jeg har kommet:)

  SvarSlett
 4. o lala, for en tapet! Gleder meg til å se den i stuen din! Digger de gule og røde kommodene/skapene dine, de var virkelit øye-catching.
  Jeg må bare spørre om du har lagt inn kommentar inne hos meg? Hihi, grunnen til at jeg lurer skjønner du er om det er flere enn 1 Miss-handy. Jeg har forsøkt å gå inn på siden til en Miss Handy som har lagt inn kommentar inne hos meg men får beskjed om at jeg må ha adgang for å komme inn på den bloggen. Nå så jeg plutselig din blogg her med samme navn og lurer på om det er du som har kommentert hos meg. Hun som har lagt inn kommentar inne hos meg heter Siv:)

  Maya

  SvarSlett
 5. den tapeten var knall stilig :D blir sikkert super når den kommer på veggen :)
  16000 for en sofa??? ojj ojj ojj.. Er ikke spesielt fornøyd me fretex her heller.. Liker mye bedre Gjenbruk butikkene :) Spraye tven? hmmm ja hvorfor ikke :) tok du bare rammen rundt da?

  SvarSlett
 6. Jeg har forresten en kreativ award til deg på bloggen min om du vil ha den :-) (vet ikke om du har fått en før) men vellfortjent er den ihvetrfall.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. WOW!! den tapeten gleder jeg meg veldig til å se i hjemmet ditt!! stilig!

  SvarSlett