mandag 19. oktober 2009

Sjøgrønn skjenk fra Loppis

I gårkveld fikk jeg endelig malt skjenken som jeg fant på loppemarked for noen helger siden.
Fargen ble bare helt perfekt......men klarer ikke å fange den ordentlig med kameraet. På bildene ser den gammelblå ut, men den har fått en deilig, sjøgrønn farge. Perfekt for meg!!:)
Vurderer å fjerne dekoren på dørene, og tapetsere istedenfor. Men får se, det blir iallefall ikke nå:)
12 kommentarer:

 1. Utrolig mye fint du har fått med deg hjem fra loppis. og WOW, denne sjenken var bare konge. Nydelig i seg selv, og med den fargen der. Jeg er målløs!!! rett å slett vakker

  SvarSlett
 2. Så spennende blogg du har! Sjenken din ble kjempe-fin.:)

  SvarSlett
 3. var ikke den tøff, så vet ikke jeg! Ser ut som du har et fargerikt og herlig hjem til deg og sønnen din!

  ps: takk for hyggelig kommentar i bloggen :-)

  Hilsen Heidi (hyttedraum.blogspot.com)

  SvarSlett
 4. Så utrolig lekkert!!! Likte fargen kjempegodt, og kanskje er den enda finere i virkeligheten som du sier!! ;) Ikke dårlig! Var utrolig stilig ved siden av det gule skapet. Har vurdert å male min lignende sjenk i noe annet enn hvitt, men jeg tror ikke jeg er like modig som du er gitt!

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 5. bloggen din er så herlig miss handy! blir glad av fargene her inne og ikke minst inspirert av alle dine kreative påfunn :)

  flotters dag til deg,
  klem

  SvarSlett
 6. kjempestilig ble den!! flott farge:-)

  SvarSlett
 7. Hei :-) første besøket mitt på bloggen din..har rett og slett ikke visst om deg før du la igjen hilsen hos meg! Som jeg takker og bukker så mye for :-D utrolig flott blogg og stil hos deg...Kjøkkenet ditt må bli min favoritt, det var utrolig stilig! morsomt å høre om ei til som er bitt av oppussingsbasillen, hehe! Drømmer allerede om mitt neste renoveringsprosjekt :-D
  Herlig sjenk du har mala..ville beholdt dekoren på dørene jeg ;-) kanskje tapetsert inni? Vi snakkes nok igjen tenker jeg!! Ha en flott onsdag!

  SvarSlett
 8. Lekker! Nydelig farge og mønsteret var fint, spesielt i midten! Tror ikke jeg ville fjernet det! ; ) Tror snart jeg må finne et loppemarked, skjenken var kjempestilig!

  Ha en toppers dag!

  - Hilde

  SvarSlett
 9. Tusen takk for kjempe-koselig kommentar inne hos meg! Jeg legger meg gjerne til som følger jeg også.;)

  SvarSlett
 10. Gøy med noen som er litt modig med farger, selv er jeg nokså pysete og har nok godt av å titte litt på bildene her inne :)

  SvarSlett
 11. Wow, det var den läckraste skänk jag sett! Vilket lyckat färgval! :)

  SvarSlett
 12. Hei,
  bruken din av farger er veldig kul og inspirerende! Lurer bare på hvor mange lag du legger med maling, og pusser du ned noe først? Har lyst å prøve meg på samme prosjekt..

  SvarSlett